Individuele begeleiding

Individuele counseling is geschikt voor professionals en managers, zelfstandig of in dienstverband. Redenen om aan individuele counseling te denken zijn bijvoorbeeld de wens om een stap te zetten in de professionele loopbaan, spanningen op het werk of in het team, spanningen die een nieuwe functie oplevert, het bij herhaling in dezelfde valkuilen stappen of het gevoel dat de eigen kwaliteiten niet helemaal tot ontplooiing komen.

 

De werksessies kenmerken zich door het persoonlijke karakter en diepgang in combinatie met rust en humor. Marcel de Groen is in staat een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creeƫren door zijn aandacht, analytisch vermogen en kennis van zaken.

 

Er wordt gewerkt in korte of middellange trajecten. Op basis van een intake en analyse worden er afspraken gemaakt over het aantal sessies en de frequentie daarvan. 

 

Kennismaking/ kosten

Ik bied altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin ik direct met je aan het werk ga, zodat je kan ervaren hoe het is om met mij te werken. Besluit je om met mij verder te gaan dan maken we een afspraak voor minimaal 5 of 10 gesprekken en wordt ook het kennismakingsgesprek in rekening gebracht. Voor tarieven neem gerust contact met mij op.

 

Ondernemerscoaching

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier ruim 60 startende ondernemers begeleid vanuit het project de startversneller. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van de zelfstandige professionals: dienstverleners, kunstenaars en professionals in de zorg. Voor startende ondernemers ligt mijn focus ligt op identiteit en personal branding, netwerken, storytelling en creativeit. Ik begeleid ondernemers met ambitie die reflectief zijn en met hart en ziel hun bedrijf willen vormgeven.